Металопластика Стојчевски Logo
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Висок квалитет, професионалност и афирмираност во металската индустрија

 
 
 

за нас

 
Од мала работилница во 80ти години се издигнавме и развивме во сериозна фирма.

Како Металопластика Стојчевски работиме во последниве 5 години и градиме бренд на пазарот кој нуди висок квалитет и ефективност и ефикасност во професионалната дејност на работење. Поминувајќи низ многу етапи од скромна работилница успеавме да се афирмираме во претпознатлива компанија и успеавме да изградиме имиџ во металската индустрија.

Денес, Металопластика Стојчевски со својот тим на високо обучени вработени и искусни инженери, се развива и го зголемува своето знаење, вложувајќи во проширување на асортиманот на услуги и производи. Секогаш се стремиме кон освојување и усовршување на нови сегменти од пазарот.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Услуги

 
 
 
 
 
  • Глодање (максимални димензии 1050 х 1590 мм)
  • Дупчење
  • Сечење
  • Брусење (максимални димензии 400 х 250 мм)
  • Еродирање (максимални димензии 400 х 250 мм)
  • Ласерско сечење (максимални димензии 3000 х 1500 мм, дебелина 10-12 мм)
  • Вбризгување на пластика
 
 
 
 
 
 
 
 

CNC машини

 
 
 
 
 
Во современата прозводствена програма се наоѓаат и висококвалитетни ЦНЦ машини, кои секогаш гарантираат квалитетно производство со високопрецизни конструктивни карактеристики.
 
 
 
 
 
 
 

МАШИНСКИ ПАРК

 
 

делови

 
 
 
 
Нашата мисија е да градиме компанија во која и вработените ќе имаат мотивација, а барањата на клиентите секогаш ќе бидат задоволени.

Нашите клиенти и пазарот во кој работиме секогаш се стремиме да го прошириме. Работиме со странски клиенти кои токму нас одбрале да ни веруваат.
 
 
 
 

ISO СЕРТИФИКАТИ